Føl deg som hjemme

Vi har 5 dobbeltrom, et firemannsrom / familierom og 6 hytter tilgjengelig. Rommene er innredet i 50-talls stil med inspirasjon fra Elvis sine glansdager. Rommene er utstyret med dobbeltseng med god liggekomfort. I tillegg er det en liten sittegruppe inne på hvert rom. Fri tilgang til wifi og vegghengt tv for late kvelder på rommet. Kjøkken og bad er felles for alle gjester på rommene. Kjøkkenet er innredet med kombiskap, micro, stekeovn og moderne induksjonstopp. Alle rom har hvert sitt tall. Disse tallene vil dere finne igjen på kjøkken og bad, for enkelt å vite hva som hører til hvert rom. Sengetøy / håndklær / kjøkkenhåndkle er inkludert i leien. 

Familierommet ligger for seg selv. Rommet her er også innredet i 50-talls stil. En god blanding av nytt og gamle skatter. Rommet er utstyrt med 2 dobbeltsenger, kjøleskap, kaffemaskin, te-koker, enkel kokeplate, samt litt kjøkkenutstyr, arbeidsbenk, sofakrok, tv og Wi-Fi. Dusj/wc er nyrenovert og ligger i samme bygning men på motsatt side av bygningen. Du kan ta deg dit både innendørs og utendørs.

En hytte er innredet med eget minikjøkken, køyeseng, kommode, 2 stoler og bord. Her må felles toalett/dusj benyttes. 

En hytte har alt dere trenger, utenom dusj. Felles dusj like i nærheten.

Vi har også tre hytter med køyeseng og ei hytte med enkeltseng. Disse hyttene er innredet i 50-talls stil med kjøleskap, bord og stoler, samt en liten kjøkkenkrok med tekoker, kokeplate og litt kjøkkenutstyr. Dusj og toalett finner du i nærliggende bygg. 

Det er god boltreplass utendørs, med egen bålplass og utestue hvor det henger oppe varmelampe for sene (kalde) kvelder. Gassgrill har vi til utlån på sommerstid.

Vi har et aktivitetsrom på gården. Her har vi et fotballspill og et biljardbord som kan disponeres, samt treningsutstyr for de som ønsker å trene mens de er her hos oss.

Moderne rom i 50-talls stil