Velkommen til gards

Nyt naturen og lad batteriene i vakre omgivelser.

Hos oss kan du sove godt og drømme deg tilbake til 50-tallet i nye flotte rom


Vi har den glede å presentere vår nyrenoverte overnattings mulighet i Hustadvika kommune. Gården som har rommet mange flotte dyr oppgjennom tidene, har fått en oppgradering til overnatting for store og små. Her kan du overnatte i flotte rom. Slappe av med grilling på bålplassen, nyte en stille stund i kosebua vår og barna kan leke fritt i trygge omgivelser.

Vi har i tillegg et nyrenovert selskapslokale tilgjengelig for den som skulle ønske å leie dette. Alt er nytt og moderne, samtidig som det er blandet med noen skatter fra 50-tallet.

Vi har også noen små hytter til utleie.

Velkommen til Rødseth gårdsovernatting.

Mvh

Marit og Terje

Koselige rom og flott selskapslokale i 50-talls stil


Koselige rom med en blanding av ny og gammel stil

Her kan du nyte fred og ro, samtidig som du får sove godt. Rommene er utstyrt med dobbeltseng og sittegruppe, tv og internett. Toalett på deling i 2.etg., samt felles dusj og toalett i 1.etg. Måltider kan du selv lage på kjøkkenet. Om du ikke har lyst til å lage middag selv, kan vi anbefale Knutepunktet. Dette ligger i gåavstand herfra. Der finner du også Bunnpris Sylteosen, Amandas velvære, Porselenskråa og Impuls frisør.

 

Selskapslokale i 50-talls stil

Har dere behov for et sted til å feire bursdag, barnedåp, konfirmasjon, bryllup, julebord . Eller trenger dere et sted til å samles for møtevirksomhet. Ta kontakt med oss. Mulighetene er mange.
 

Treningsrom, biljard og fotballspill

 Vi tilbyr alle våre gjester gratis bruk av treningsrom, biljard og fotballspill.

Fjord og fjell i umiddelbar nærhet

Vi ligger perfekt plassert med mange turmuligheter i fjellet. Ta turen til Kvannfjellet, som er Hustadvikas nest høyeste fjell med sine 986 mho. Eller hva med en tur i Trollkirken og oppleve fossefallet inne i fjellet? Rett utenfor vinduet har du mange mindre fjell, som egner seg godt for en rolig tur både for voksne og barn. De nærmeste er Rødsetåsen som ligger rett bakenfor eller Skoften, som ligger rett fremfor oss. Elnestangen, Kyststien i Bud eller en tur på Farstad sanden, er også å anbefale. 


Har du lyst til å se spektakulære Atlanterhavsveien, så ligger denne bare 25 minutter unna med bil. En flott opplevelse for store og små. Gå en tur på svevestien, eller få med deg  naturkreftene, når vannet pisker over veien. Her har Tom Cruise  også spilt inn en scene i James Bond. 
 

Bli kjent med området

Langrennsløyper

Med en kjøretur på ca. 10 minutter, kan du oppleve flott natur og lange skiturer, eller bare gå en liten tur, sette deg ned og nyte sola mens du griller pølser og drikker kakao på Skaret.

Alpinbakker

Tusten med sine flotte bakker ligger bare 10 minutter unna med bil. Ellers er det gode muligheter for toppturer til f.eks. Kvannfjellet og Urdfjellet, som ligger like i nærheten.


Spa og velvære

Ønsker du deg en deilig massasje, eller andre spa behandinger, kan vi anbefale Amandas velvære, som ligger i gåavstand herfra, samt Seilet spa i Molde hvor du i tillegg til spa behandlinger kan nyte en avslappende stund i avdelingen med basseng og sauna. Dette ligger ca. 20 minutter unna med bil.

Vi ser fram til ditt besøk

Rødseth gårdsovernatting

Marit Rødseth og Terje Andre Morewood, Rødalsvegen 53, 6440 Elnesvågen